Zasloužíte si nejvýhodnější podmínky hypotéky. My vám je vyjednáme a ušetříme vám čas i peníze.

Nejnižší hypotéky nyní uzavíráme se sazbou 1,29% a zcela bez poplatků.

Uvádíme reálné sazby bank, dokážeme vám vyjednat výhodnější podmínky.

Garantujeme vám nejlepší aktuální podmínky u všech hypotečních bank.

Zavolejte nám na 775 115 118
nebo prosím zašlete dotaz

Ochrana osobních údajů

Je v zájmu provozovatele této webové stránky - společnosti inFinance s.r.o., se sídlem Spojenců 2644/31, Praha 9, PSČ 193 00, IČ: 042 12 835, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 244236 (dále jen „inFinance s.r.o.“) chránit vaše soukromí. Dříve, než prostřednictvím této webové stránky poskytnete jakékoli osobní údaje, přečtěte si prosím následující informace.

Poskytnutím osobních údajů vyslovujete jako poskytovatel - subjekt údajů - souhlas se zpracováním osobních údajů třetí osobou - správcem osobních údajů. Subjekt správce osobních údajů bude specifikován v textu vašeho souhlasu, jež se zobrazí na webové stránce při poskytování osobních údajů, přičemž obsah tohoto vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů bude odpovídat obecně závazným právním předpisům.

Společnost inFinance s.r.o. zaručuje, že vaše osobní údaje nebudou předávány ke zpracování třetí straně, kromě správců osobních údajů, se kterými vyslovíte souhlas, a budou zabezpečeny proti přístupu neoprávněných osob. K vašim osobním údajům bude mít přístup pouze omezený okruh pověřených osob.

S vašimi osobními údaji bude ze strany správců osobních údajů nakládáno pouze způsobem odpovídajícím příslušným ustanovením zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, a to výhradně za tím účelem, se kterým vyslovíte svůj souhlas.

Společnost inFinance s.r.o. je také oprávněna poskytnout jakékoliv dostupné informace o vaší osobě orgánům činným v trestním řízení.

Rádi vám poradíme

Průvodce výběrem hypotéky Jak používat naši kalkulačku Poslat dotaz

nebo volejte 775 115 118

Srovnáváme pro vás nabídky všech hypotečních bank v ČR

ČSOB
Česka Spořitelna
Equabank
Raiffeisen bank
Wüstenrot
Hypoteční banka
MONETA Money bank
Oberbank
Sberbank
Expobank
mBank
Unicredit Bank
Komerční banka
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Další informace